Ništa nije kao što izgleda, pa ni Kariusov "potres mozga"
Još se priča o velikim greškama njemačkog golmana u finalu Lige prvaka (Foto: EPA)

Redsi "peru" greške njemačkog golmana

Ništa nije kao što izgleda, pa ni Kariusov "potres mozga"

M. Šljivak

Bolnica u američkom gradu Bostonu mjesto je gdje je golmanu Liverpoola Lorisu Kariusu dijagnostifikovan potres mozga danima nakon finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Nijemac je u finalu napravio dvije ogromne greške, a Liverpool je prije nekoliko dana saopštio kako je Karius doživio potres mozga nakon što ga je tokom utakmice ramenom udardio defanzivac Reaala Sergio Ramos.

Međutim, izvještaj ove bolnice je za mnoge veoma sumnjiv. Mnogi su uvjereni kako Redsi pokušavaju da Kariusu "olakšaju život" i da za poraz umjesto njega okrive Ramosa koji je "onesposobio" njemačkog golmana.

Španski mediji su također krenuli u istraživanje ove priče, a ono što su otkrili djeluje jako interesantno. Bolnica u kojoj je Karius obavio preglede često dobija donacije od ljudi koji su vlasnici Redsa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

To je izazvalo veliku sumnju i vjeruje se da je slučaj "potres mozga" izmišljena priča kako bi se Karius opravdao za katastrofalne greške u meču finala Lige prvaka.

Podsjetimo, njemački čuvar mreže je prvo poklonio gol Karimu Benzemi, a zatim je očajno reagovao nakon šuta Garetha Balea i glavni je krivac za poraz tima sa Anfielda.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
Sloga Simin Han te ceka
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi