Lyon odbio do sada najveću ponudu za Lacazettea

Hrabar potez predsjednika kluba

Lyon odbio do sada najveću ponudu za Lacazettea

Predsjednik Lyona Jean Michel Aulas otkrio je francuskim medijima da je na adresu slavnog francuskog kluba nedavno stigla zvanična ponuda West Hama za Alexandrea Lacazettea.

Engleski klub je ponudio nevjerovatnih 40 miliona eura za ovog odličnog napadača, ali su iz Lyona dobili samo zahvalnicu.

"Rekao sam Laccazetteu da ostane u Lyonu. Za njega smo dobijali mnogo ponuda, ali moram biti iskren i reći da je ova najveća do sada", rekao je Aulas, te dodao:

"Ne želim da se 28. augusta na utakmici Lige prvaka nađemo u istoj situaciji kao Monaco, koji je prodao Anthonyja Martiala i značajno oslabio. Lacazettea ćemo prodati samo u slučaju da za njega dođe ponuda koju stvarno ne možemo odbiti".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Alexandre Lacazette je u prošloj sezoni postigao 20 golova za Lyon, a za njega se još interesuju Liverpool i Manchester United.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi