Maccabi doveo Srbina pred Željezničar, a bivši klub ga tuži za 10 miliona eura

Planić u problemu

Maccabi doveo Srbina pred Željezničar, a bivši klub ga tuži za 10 miliona eura

M. Šljivak

Maccabi iz Haife dobio je danas novog fudbalera.

Srbijanski defanzivac Bogdan Planić potpisao je trogodišnji ugovor sa izraelskim timom uz godišnju platu od 400.000 eura.

Međutim, Maccabi neće odmah moći da računana ovog fudbalera. Barem 10 dana će morati sačekati da mu stigne odobrenje za nastup i on će određeno vrijeme samo trenirati sa ostatkom ekipe.

Njegov potpis se međutim nije dopao vlasniku njegovog bivšeg kluba FCSB-a Gigiju Becaliju. Kontroverzni stručnjak tvrdi da je igrač samovoljno raskinuo ugovor i planira da ga tuži i da traži 10 miliona eura odštete.

"Plati ili završi karijeru", navodno je Becali rekao ovom fudbaleru.

Očigledno je da će biti problema u ovom slučaju i pitanje je hoće li se sve kako treba završiti.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi