Maccabi predstavio novog trenera

Težak posao za Bagatskisa

Maccabi predstavio novog trenera

'Ponos Izraela' danas je zvanično predstavio novog trenera Ainarsa Bagatskisa.

Letonac je tokom obraćanja medijima izjavio da je već uvidio određene slabosti tima, te da će svim snaga nastojati da pomogne ekipi u prevazilaženju rezultatske krize.

"Pratio sam dosta utakmica u posljednjih nekoliko dana i zapazio da ekipa nema kontinuitet u defanzivi. Nadam se da ćemo u što kraćem roku popraviti neke stvari i da ćemo pružati mnogo bolje partije u nastavku. Priliku će dobiti svi igrači", rekao je Bagatskis na predstavljanju.

Maccabi naredne sedmice očekuju dva meča u domaćem prvenstvu i Euroligi. Za protivnike će imati ekipe Maccabi Rishona i Baskonije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi