24

Komentari (24)

stranputica
Niste razumjeli problem. UEFA ne dozvoljava bilo kakve odluke koje smrde ili mirišu na politiku. Ova to sasvim jeste. Nije dozvolila, da kapitenske trake budu u bojama ove zajednice i čini mi se stadion u Műnchenu isto tako. Dalje nije kažnjena Mađarska, nego njen nogometni savez. Uefa jednostavno ne dozvoljava politiku i reklamu političkih ideja, što je u svakom slučaju OK. A ko voli gdje da ga prima je njegova stvar. Pozdrav!
Husrefbeg22
UEFA sve vise postaje *****ska organizacija. Madarska je drzava i moze donositi nezavisne odluke i zakone za sebe. Nemoralna Zapadna Evropa vise se brine za zastitu *****a (koje niko i ne maltretira) nego na primjer za zastitu preko 40 miliona Ujgura u Kini. Madarska je po tom pitanju sasvim u pravu, ona ne progoni *****e ali nece dozvoliti njihovu promociju i reklamu na TV i medijima, kako nebi negativno uticali na djecu. Sasvim u pravu.
jassony
*****ska organizacija, sta ces drugo ocekivat, sve otislo u 3 lijepe, manjina namece vecini sboju bolest kao nesto normalno, iato sto kod nas saka uzp-ovaca hoce ravnopravnost njih 13% na prema 60% bosnjaka
bk123
Jassony prijatelju mislim da ti usporedba nije na mjestu ,mislim da si pobrko kruške i jabuke upravo zbog ovakvih usporedbi nikad nećemo krenuti naprijed. Al to je tvoje pravo , svako ti dobro. S prvim dijelom komentara se slažem u potpunosti al drugi dio si otišo skroz na krivu stranu.
Szentharomsvag
Da ti nije manjine koja nameće većini, još bi mislio da sunce kruži oko zemlje i sjedio u pećini i rugo se nekom jadniku koji pokušava naučiti tebe i djecu ti kako se mamutova plećka može i ispeć, a ne samo sirova jest.
jassony
@Szentharomsvag k nozi keru i ni jedne, ako volis da ga primas u pakas ne nameci nam to kao nesto normalno nego potrazi strucnu pomoc kad si vec "toliko" napredan
Szentharomsvag
Metnem ti ga materi u čarapu pećinaru nepismeni
Arnel925
Pravi Evropljani vole ga u dupe.
Moja puna podrska za Madjarsku i svim ostalim zemljama u svijetu, koje su protiv LGBT populacije.
Grohot
da vas ebo lgbt
NoNick
Ne vidim nikakav NAPAD na pripadnike LGBTa. Dio navijača je ISTAKAO STAV da su PROTIV toga, UEFA je ZA, i to je to !! Zasto KAZNA Madjarskoj? Neka kazne ove sto su propagirali NACIZAM, ostale ne
ako1986
Jos malo pa ce te tjerati da budes deras.....ma to samo metak u celo i porodici naplatiti metak...
bk123
*********.i. su ih kaznili
realno_govoreci
LGBT - NE HVALA !!!!! Hajde,nek kazne i nas. Necete bezobraznici nikada uspjeti ma koliko gid pokusavali,nece vam proci.Mogu vas stititi kolikk zele i mozete se uvlaciti koliko zelite,svijet vas NE ZELI!!!!
Szentharomsvag
Ne hlupaj životati. Šta kad di hećim p***** spasi život. I dalje ga nećeš želiti?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.