5

Komentari (5)

Mad_max
A prije toga gol za Srbiju, ruka i po Mitrovica.
Dragan_B
Ganibegović je Srbin ?
capslockenter
Kakve veze ima sta je Ganibegovic? Kad je upravu, upravu je..
Zax
Penal ko kuca ali ajde nije ni prvi ni zadnji put,uglavnom ova srbija je postala top reprezentacija a najinteresantnije da je prosek godina oko 26,sem tadica svi su omu najboljim godinama,U ovoj ekipi se nalazi 7-8 igraca koji su pobjedili i evropsko u19 i svetsko u20 tako da imaju blistavu buducnost
vence
Svaka cast sudiji! Gledate li analize sudjenja i pravila? Zaboravi komentatora koji je, naravno subjeltivan i pristrasan.. Ali, prvo faula nije bilo, ni blizu, a penal nije jer je ruka na zemlji i u polozaju da je ne moze skloniti nikako.. Ponavljam, pogledajte malo pravila il lakse, analize sudjenja. I da, isto bih napisao i da je Bosna i Hercegovina igrala.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.