Maggio: Mnogo smo razočarani, ali odlazimo uzdignute glave

Fudbaler Napolija nakon ispadanja iz Lige prvaka

Maggio: Mnogo smo razočarani, ali odlazimo uzdignute glave

Napoli je večeras slavio u posljednjem kolu Lige prvaka protiv Arsenala na svom San Paolu rezultatom 2:0. 

Međutim Napoliju je nedostajao jedan pogodak za plasman u osminu finala Lige prvaka. Nakon utakmice fudbaleri ekipe iz Napulja bili su vidno razočarani. 

"Teško je i opisati kako se sada osjećamo. Koliko smo tužni, jer smo silno željeli ostati u takmičenju. Pokazali smo da smo prava momčad usprkos svim osudama. Sada moramo vrijedno raditi i okrenuti se Evropskoj ligi," rekao je Maggio nakon utakmice i dodao: 

"Naša grupa je bila zaista nevjerovatna i igrali smo sa dva sjajna tima u grupi. Imamo pravo da držimo glave uspravno i da nastavimo dalje bez kajanja," rekao je Maggio. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.