Maggio: Moramo pobijediti sve utakmice

Napoli želi do naslova

Maggio: Moramo pobijediti sve utakmice

E. Škorić
Teme:

Šest kola ostalo je do kraja talijanskog nogometnog prvenstva - Serije A. Vodeći Milan ima tri boda više od Napolija, na trećem je mjestu aktuelni prvak Inter.

Napolijev krilni nogometaš Christian Maggio vjeruje da Napolitanci mogu do Scudetta, no da za takvo što moraju ostvariti pobjede u svim preostalim utakmicama.

"Učinili smo dosad nešto vrijedno, ali još uvijek nismo zadovoljni. Moramo se usredotočiti na davanje našeg maksimuma. To neće biti lako", kazao je Maggio, dodavši:

"Želimo li ostvariti naš san, onda moramo pobijediti sve preostale utakmice. No, to su samo kalkulacije. Igrat ćemo protiv momčadi koje se bore za opstanak, tako da ćemo morati biti jako oprezni u utakmicama protiv, naprimjer, Brescie i Sampdorije".

Napoli u nedjelju navečer dočekuje Udinese na San Paolo. Dvije su to momčadi iz vrha Serije A. Dvije momčadi koje igraju možda i najljepši nogomet u Italiji i dvije momčadi koje u svojim redovima imaju prva dva topnika lige - Edinsona Cavanija i Antonija Di Natalea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije