Maggio: Nagovorit ću Cavanija do ostane u Napoliju

Talijan uvjeren da će Cavani ostati na San Paolu

Maggio: Nagovorit ću Cavanija do ostane u Napoliju

Ovih dana sve je aktuelniji odlazak Edinsona Cavanija iz redova Napolija. 

Reprezentativac Urugvaja nalazi se na meti evropskih velikana, ali njegov suigrač i reprezentativac Italije, Christian Maggio vjeruje kako može nagovoriti Urugvajca da ostane na San Paolu. 

Urugvajac je ranije izrazio svoju frustraciju zbog visine odštete koju Aurelio De Laurentis traži za njega. Maggio međutim vjeruje da Cavani neće napustiti San Paolo. 

"Još uvijek nismo razgovarali, jednostavno nije bilo vremena. Međutim imat ćemo opušten razgovor povodom te situacije. Ne zna još uvijek kada će to biti, ali uvijek smo bili u dobrim odnosima. Ja želim da on ostane u Napoliju i probat ću ga nagovoriti," rekao je Christian Maggio. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.