Magic Johnson: Veliki sam Messijev fan

Magic Johnson: Veliki sam Messijev fan

Nekadašnji košarkaš Los Angeles Lakersa, Magic Johnson priznao je da je veliki fan fudbalera Barcelone, Lionela Messija te da je želio da jednog dana prisustvuje velikom španskom derbiju.

Legendarni košarkaš je sa tribina pratio jučerašnji El Clasico koji je završio remijem (2:2) a za Barca TV je priznao kako je bila čast prisustvovati ovakvom spektaklu.

 

"Ja sam za Messija. Voli sve što on i njegovi saigrači predstavljaju i došao sam da ih bodrim do kraja", kazao je Johnson dodavši:

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

"Ovo je jedno od najvećih rivalstava na svijetu. Želio sam prisustvovati i nekada u budućnosti ću moći reći da sam i bio".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.