Magic se zahvalio Beckhamu

Jedan od najboljih svih vremena zahvalan Beckhamu

Magic se zahvalio Beckhamu

Dolaskom Davida Beckhama u MLS i Los Angeles, skočila je i popularnost fudbala u ovoj zemlji, svjestan je toga i veliki Magic Johnson. 

Magic je na svom twitter profilu zahvalio Beckhamu na svemu što je uradio za fudbal u Sjedinjenim Američkim Državama. "Davide hvala ti što si profesionalni fudbal u Americi, a posebno u Los Angelesu učinio bitnim. Sretno ti, kakav god tvoj idući korak bio," riječi su legende Lakersa. 

 

Earvin Magic Johnson je sa Lakersima pet puta bio prvak. All Star je igrao 12 puta. Jedan je od rijetkih koji je podjednako dobro mogao igrati na svim pozicijama. Njegov učinak od 11.2 asistencije po utakmic u karijeri je najbolji svih vremena. Dres sa brojem 32 koji je nosio Magic visi pod svodovima Staples centra. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.