Magična asistencija Ćavara za pobjedonosni gol Zrinjskog

Filipović pogodio za Plemiće

Magična asistencija Ćavara za pobjedonosni gol Zrinjskog

Zrinjski je večeras na Koševu savladao Sarajevo sa 2:1, a pobjedonosni gol je postigao u 57. minuti utakmice.

Strijelac pogotka za Plemiće bio je Filipović koji je matirao Pavlovića, ali svakako vrijedi istaći maestralnu asistenciju mladog Ćavara koji odnedavno dobija šansu u prvom timu.

Marijan Ćavar je i na utakmicama protiv Maribora pokazao da je izuzetno talentovan fudbaler, a sada je dao doprinos važnom pogotku Zrinjskog na našem najvećem stadionu.

Možda je rano za donošenje zaključaka jer je sezona tek počela, ali bi ljubitelji bh. fudbala trebali obratiti pažnju na ovog 19-godišnjek fudbalera koji bi lako mogao biti hit u Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi