Magija karijere Antoinea Griezmanna!

Ovo mogu samo veliki majstori

Magija karijere Antoinea Griezmanna!

Barcelona je u ovim momentima stigla i do trećeg gola u duelu protiv Villarreala. 

Treći gol djelo je Antoinea Griezmanna, a koliko je gol fantastičan možda i najbolje govori činjenica da se vjerovatno radi o najvećoj magiji njegove karijere.

Prvo ipak treba reći da je Lionel Messi opet napravio pola posla. Argentinac je fantastično asistirao Francuzu, a ovaj lobovao golmana Villarreala sa oko 20 metara na briljantan način.

Ovo zaista mogu samo istinski majstori fudbalske igre a jedan od njih svakako je Griezmann.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, ovo mu je bio tek deveti gol u La Ligi ove sezone.

[streamable]https://streamable.com/3gybdj[/streamable]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Armin29
sve na stranu a mesii
5 3
Ivica_Osim8
Upamtite Barca samo kad se uigra Griezeman s Messijem i Suarezom, Pjanke Rakitic (De Jong) veznii, Busequets zadnji vezni, kakav ce to tim biti upamtite
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi