Mahmutović definitivno napušta reprezentaciju BiH

Nije želio komentarisati 'slučaj Nurkić'

Mahmutović definitivno napušta reprezentaciju BiH

Midhat Šljivak

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine Harun Mahmutović se danas iznenada odlučio povući i napustiti sve košarkaške reprezentacije naše države.

Mahmutović će u budućnosti obavljati samo kancelarijski posao i neće imati dodir sa reprezentativnim selekcijama BiH.

"Moja odluka je definitivna - Povlačim se iz reprezentacije BiH! U budućnosti ću raditi kancelarijski posao u Savezu te neće više imati veze s reprezentacijama. Prepuštam to nekome drugome kome stojim na raspolaganju ", kratko je za SportSport.ba potvrdio generalni sekretar KSBiH.

Mahmutović nije želio dati komentar na pismo kojim se Jusuf Nurkić jutros objavio javnosti.

"Nemam komentara na Nurkićevu izjavu. Nikada nisam komentarisao niti jednu izjavu bilo kog našeg igrača, pa tako neću ni ovoga puta", zaključio je Harun Mahmutović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti