Mahmutović odgovorio Fuluriji: Gdje si ti učio matematiku?

Žestoko odgovorio na prozivke

Mahmutović odgovorio Fuluriji: Gdje si ti učio matematiku?

S. Mlaćo

Nakon što je predsjednik KS BiH Aleksandar Fulurija javno prozvao dojučerašnjeg generalnog sekretara krovne kuće naše košarke Haruna Mahmutovića, isti je odlučio odgovoriti na prozivke putem svog facebook profila. 

Mahmutović je bio veoma žestok, te nije štedio Fuluriju, kazavši mu da neće dozvoliti da ugasi Košarkaški savez BiH.

"Fulurija gdje si ti matematiku učio? 20 posto od 10 miliona prihoda je 2 miliona KM. 20 posto od 4,5 miliona marketinga je 900.000 KM!. Zašto lažeš da je neko uzimao 20 posto od ugovora i donacija? Nije kriminal zarađivati platu pošteno radeći svoj posao. Kriminal ti je moj Fulurija oštetiti Savez za 150.000 KM zapošljavanjem svojih ljudi i prebacivanjem para u druge saveze, a ne donijeti u savez ni marku", napisao je Mahmutović te dodao.

"Kriminal ti je sakrivanje ugovora, rješenja i lažno svjedočenje samo da bi uništio KSBiH. A kriminal je i da te puštaju da uništavaš savez. Neko ti mora reći stani, nećeš ugasiti KS BIH Fulurija. Uništio si košarku u Višegradu i RS-u, ali ovdje nećeš. Nego ti donesi savezu milion KM, a onda uzmi sebi 100.000. Halalosum. A u protivnom, dosta te je Fulurija. Dosta je i tebe i tvojih ljudi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi