Harun Mahmutović za SportSport.ba

Mahmutović: Ponovo smo postavili temelje košarke u BIH

Za SportSport.ba govorio je i generalni sekretar Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine, Harun Mahmutović, koji je istakao kako je zadovoljan dosad napravljenim u Savezu, te

"Kad ste sportista u životu, možete biti zadovoljni samo sa svjetskim ili olimpijskim zlatom. Kad ste stabilni na jednom velikom takmičenju, naravno da niste zadovoljni, jer želite više i bolje. Tako da i ja mislim da uvijek se može više i bolje. Međutim, sobzirom a okolnosti u kojima smo mi bili, mi smo na određeni način zadovoljni. Mislim da smo ponovo postavili temelje košarke u Bosni i Hercegovini, a sad treba dalje graditi kuću", rekao je Mahmutović.

Mahmutović je također najavio naredne akcije reprezentacije Bosne i Hercegovine, te je najavio borbu za svakog košarkaša koji je igrao za druge reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.