Mahmutović predvodi topnike u Prvoj ligi RS
Ć. Katica

Lista strijelaca nakon 13. kola

Mahmutović predvodi topnike u Prvoj ligi RS

Nakon 13. odigranih kola u Prvoj ligi RS na čelu liste strijelaca se nalazi Selmir Mahmutović. 

Mahmutović pruža odlične partije u dresu Sloge iz Doboja i u dosadašnjem dijelu sezone je postigao devet pogodaka za svoj tim, a u vrhu liste strijelaca slijede ga Ivan Delić, Ognjen Jaćimović i Nemanja Stojanović.

Delić (Borac), Jaćimović (Rudar Prijedor) i Stojanović (Slavija) su se ukupno sedam puta upisali u listu strijelca, dok su na brojci pet Bunić (Kozara), Lukić (Sloga), Pavić (Podrinje), Sajtanović (Podrinje) i Vučić (Podrinje). 

Četiri gola do sada su postigli Burazor (Rudar Prijedor), Dujković (Borac), Glišić (Kozara), Vujić (Podrinje). 

Prva liga RS, lista strijelaca:

9 - Selmir Mahmutović (Sloga Doboj)

7 - Ivan Delić (Borac), Ognjen Jaćimović (Rudar), Nemanja Stojanović (Slavija)

5 - Neven Bunić (Kozara), Borislav Lukić (Sloga), Cvijetin Pavić (Podrinje), Muhamed Sajtanović (Podrinje), Dejan Vučić (Podrinje)

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

4 - Bojan Burazor (Rudar Prijedor), Miloš Dujković (Borac), Dejan Glišić (Kozara), Filip Vujić (Podrinje)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi