Mahrez objasnio u kakav klub želi da ide
Foto: EPA

Na izlaznim vratima Leicestera?

Mahrez objasnio u kakav klub želi da ide

Endin Čaušević

Alžirski reprezentativac Riyad Mahrez na kraju ove sezone će prema svemu sudeći napustiti redove Leicestera.

Mahrez je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih igrača što je Leicester senzacionalno stigao do titule, te je i pored mnogobrojnih titula odlučio ostati u ovom klubu. Međutim, ove sezone Leicester pruža dosta skromnije partije, a u to se uklopio i ovaj 26-godišnji fudbaler.

Ipak, Mahrez će teško ostati u redovima Leicestera i naredne sezone jer na stolu već ima nekoliko ponuda. U posljednje vrijeme dosta se špekuliše da bi karijeru mogao nastaviti u Arsenalu ili Tottenhamu, no u priči se spominje i interes Barcelone. Alžirac je otkrio za engleske medije u kakav klub želi da ide ovog ljeta.

"Želim da igram u Ligi prvaka svake sezone. Želim biti u velikom klubu i osvajati trofeje, to je moj clj. Ipak, na kraju ove sezone ćemo razmišljati o svemu tome. Do kraja su još tri utakmice i one su u mom fokusu", rekao je Mahrez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti