Mahrez pristaje na duplo manju platu samo da ode u Romu
Foto: EPA

Želi napustiti Leicester

Mahrez pristaje na duplo manju platu samo da ode u Romu

Najbolji fudbaler Leicestera Riyad Mahrez silno želi napustiti ekipu s kojom je 2016. godine senzacionalno osvojio Premier ligu.

Za usluge alžirskog reprezentativca interesuje se Roma, koja je već poslala ponudu. Italijanski viceprvak je nudio samo 23 miliona eura, ali je Leicester to glatko odbio.

Međutim, iz Rome je stigla nova ponuda od 30 miliona eura ali ni to nije dovoljno s obzirom da na King Poweru insistiraju na mnogo većem obeštećenju.

Kada je riječ o samom Mahrezu, on je spreman pristati na duplo manju platu samo da ode iz Leicestera. Alžirac trenutno zarađuje 114.000 eura sedmično, a problem mu ne predstavlja ni to što mu Roma nudi 68.000 eura sedmično.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do kraja ljetnog prelaznog roka ostalo je još mnogo vremena i ostaje da se vidi hoće li se Roma i Leicester dogovoriti oko transfera. Za sada je jasno samo to da Mahrez svim srcem želi promijeniti klub ovog ljeta.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije