Mahrez u čudu gledao kako selektor 'divlja' na pressici

Ozbiljno se posvađao s novinarom

Mahrez u čudu gledao kako selektor 'divlja' na pressici

Pravi šou se odvijao na press konferenciji reprezentacije Alžira nakon pobjede nad Centralnoafričkom Republikom rezultatom 3:0.

Selektor Alžira Rabah Madjer naprosto je poludio nakon jednog naizgled normalnog pitanja upućenog Mahrezu - "Kako ocjenjuješ današnju igru Alžira?".

Izgleda da Madjeru nije bitno šta je pitanje, već ko ga postavlja jer pomenutog novinara, očigledno, ne simpatiše zbog nekih stvari iz prošlosti.

Mahrez se spremao da odgovori, ali mu je selektor to zabranio i uzeo mu riječ.

"Gospodine Djebbour, novinaru nacionalnog tima, vi ste neprijatelj reprezentacije. Vi ste naš neprijatelj i ja to javno kažem. Slušajte me, poštujem vas sve, ali ne njega. Tebe ne poštujem. Sljedeće pitanje, molim", bile su riječi Madjera, koji je više puta u toku svoga obraćanja novinaru govorio da ušuti.

U cijeloj priči najsmješnije je bilo gledati Riyada Mahreza, koji se vjerovatno nikada u karijeri nije našao u ovako neprijatnoj situaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti