Mahrezovi snovi danas su se srušili

Za njega nema mjesta u Barceloni

Mahrezovi snovi danas su se srušili

Endin Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera Leicestera, Riyad Mahrez, prije nekoliko dana odbio je produžiti ugovor sa aktuelnim prvakom Engleske.

Mahrez je jasno dao do znanja čelnicima Liecestera da postoji velika šansa da napusti Lisice ovog ljeta. Također, ovaj fudbaler je potvrdio da mu je velika želja i san da nakon Leicestera obuče dres Barcelone.

Iako su engleski mediji jučer prenijeli da će katalonska ekipa poslati ponudu Leicesteru za Mahreza, čini se da se to neće desiti. Kako piše "Miror", iz Barcelone su saopštili da nemaju namjeru da dovode Mahreza ovog ljeta na Camp Nou jer se on ne uklapa u taktike Luisa Enriquea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko se čelnici katalonske ekipe predomisle, morat će za ovog igrača platiti oko 30 miliona eura. Ipak, Mahrez mora biti svjestan da bi se teško izborio za mjesto u napadu Barce pored Messija, Suareza i Neymara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi