Mainz i Eintracht odigrali miroljubivo bez pogodaka

Bundesliga, 31. kolo

Mainz i Eintracht odigrali miroljubivo bez pogodaka

A. Haznadarević

Prvi susret nedjeljnog dijela programa 31. kola njemačke Budneslige igran između Mainza i Eintrachta, završen je  bez pogodaka 0:0.

Mainz je na svom terenu sa šest bodova manje u odnosu na gostujući Eintracht dočekao goste, a s obzirom na lijepu zalihu bodova u odnosu na ekipe iz 'crvene' zone, domaći nisu bili pod prevelikim pritiskom da ostvare pobjedu.

 

Eintracht je također na 6. poziciji sa 45 bodova došao pred pozicije koje vode u Evropu, ali velika bodovna razlika u odnosu na trećeplasirani Bayer, onemogućila je tim iz Frankfurta da dalje napreduje.

 

Zbog svega navadenog, današnji okšaj na "Coface Areni" je završen bez pravih ubuđenja, a i pored lakšeg tempa utakmice Celozzi i Lanig iz redova gostiju su zaradili žute kartone.

 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bundesliga, 31. kolo

Mainz - Eintracht 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti