Mainz slavio u St. Pauliju

Bundesliga

Mainz slavio u St. Pauliju

U posljednjem današnjem susretu 17. kola njemačke fudbalske Bundeslige ekipa Mainza je sa dosta lakoće slavila u gostima kod St. Paulija rezultatom ????

Schurrle je bio junak u pobjedi gostujuće ekipe, te je u prvih 28 minuta doveo Mainz na dva gola prednost. Prvo je u 11. minuti pogodio za 1:0, da bi potom u 28. svojim drugim golom dao naslutiti pobjedu svoje ekipe.

Lehman je potom u 33. minuti sa bijele tačke dao tračak nade ekipi iz predgrađa Hamburga, ali je Szalai četiri minute prije odlaska na odmor ponovo vratio dva gola prednost Mainzu.

Međutim, St. Pauli se nije predavao. U 63. minuti i Lehman je postigao svoj drugi gol i smanjio zaostatak novjalije u Bundesligi na 2:3.Konačnih 4:2 za Mainz postavio je Caligiuri sedam minuta prije kraja utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.