Maja Ivković iz Troglava u Dinamo

Zahvalila se bivšem klubu, trenerima i NS FBiH

Maja Ivković iz Troglava u Dinamo

S. Mlaćo

Maja Ivković, talentovana nogometašica iz Livna u narednim danima trebala bi postati član ŽNK Dinamo Zagreb.

Maja Ivković je nogometnu karijeru gradila u ŽNK Troglav Livno, gdje je bila kapetanica ovog kluba ali i jedna od najboljih nogometašica Troglava kao i takmičenja Druge ženske lige FBiH.

Bogato igračko iskustvo pomoglo joj je da bez problema prođe selektiranje u renomiranom klubu kao što je ŽNK Dinamo Zagreb.

"Zbog studija sam preselila u Zagreb. Obzirom da je nogomet moja velika ljubav stupila sam u kontakt sa trenericom Dinama i obavila nekoliko treninga. Već sam završila svu potrebnu papirologiju i u narednim danima bi trebalo da se registrujem za Dinamo. Naravno da sam sretna. Moje je sada da se nametnem i izborim mjesto u timu. Nadam se da ću uspjeti".

Maja ne zaboravlja ni sada već bivši klub i saigračice.

"Veliku zahvalnost dugujem Troglavu, kao i svim mojim trenerima koji su me trenirali, naravno mojim saigračicama kao i Nogometnom savezu Federacije BiH koji nam je kroz razna takmičenja omogućio da se razvijamo kao igračice i kao osobe jer nas sport oblikuje kao ljude a pogotovo nogomet.

Mom Troglavu želim mnogo sreće u Prvoj ženskoj ligi Federacije BiH. Uvjerena sam da će moje prijateljice napraviti dobar rezultat u narednoj sezoni. U meni će imati vječnog navijača", rekla nam je Maja Ivković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi