Majkić na korak od Borca

Velikan iz Platonove blizu dogovora sa veznim fudbalerom

Majkić na korak od Borca

Banjalučki Borac mogao bi uskoro da dobije veliko pojačanje.

Naime, crveno-plavi su posljednjih dana u pregovorima sa veznjakom Danijelom Majkićem, koji je u prošloj sezoni nastupao za Zlate Moravce.

Velikan iz Platonove postigao je načelni dogovor sa Majkićem, a više detalja trebalo bi da bude poznato uskoro.

"Nama je dragocjen svaki slobodan igrač koji ima kvalitet za Premijer ligu BiH. Majkić je definitivno takav igrač i svakako da bih ga volio vidjeti u svojoj ekipi", izjavio je za SportSport.ba Vlado Jagodić, trener Borca. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Ovaj 28-godišnji fudbaler tokom karijere nastupao je za banjalučki Omladinac, Proleter iz Teslića, Velež, Krylya Sovetov, Baltiku, Shakhter Karagandy, Leotar i Al Ahli Bengazi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi