Majstorija večeri u Ligi prvaka: "Alley-oop" Frenkiea de Jonga i gol Ansua Fatija

Katalonci vode 2:0

Majstorija večeri u Ligi prvaka: "Alley-oop" Frenkiea de Jonga i gol Ansua Fatija

E. Škorić

Barcelona večeras ne briljira na Nou Campu u meču 1. kola Lige prvaka protiv Ferencvaroša, ali i to je dovoljno da domaćin vodi 2:0.

Katalonci su poveli u 27. minuti, kada je bh. reprezentativac Adnan Kovačević srušio Lionela Messija u šesnaestercu Mađara, a Argentinac sigurno pogodio s b ijele tačke.

U 42. minuti genijalna akcija. Ansu Fati dodaje do Frenkiea De Jonga, pa bježi odbrani Ferencvaroša i nakon košarkaškim žargonom rečeno "Alley-oopa" Nizozemca pogađa za 2:0.

Podsjetimo da Miralem Pjanić igra od početka za Barcelonu, baš kao i Kovačević te Eldar Ćivić na drugoj strani.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
U fudbalu se taj šut naziva lob. Ne provaljujte se sa košarkaškim izrazima.
4 0
Zoilomas
tesko mi spadaju oci sa pjanica dok gledam barcu ali dobra igra veceras cijele ekipe
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi