6

Komentari (6)

andi
Ofsaj i pomocnik če biti kažnjen,gledao sam emisiju Gool.sve se vidi kao suza čisti ofsajd,a nažalost sudac je bio pristrasan cjelo vrijeme,i šta mladost nije dala golove je bruka..od evrope i čelika smo mi daleko,sada kada krenu jebene tekme vidjet čemo gdje smo,,uglavnom mi se ne sviđa na silu pobjeđivanje,na mišiče,,publika je 10 cisto i oni zasluzuju mnogo bolji i Čelik i ljude u njemu...
Robijas007
Malo morgen ofsajd, ne pricaj gluposti. I po čemu je to sudija bio pristrasan, navedi samo jednu situaciju? Wellbeck trebao dobit crveni karton za start s ledja, a nije dobio ni žuti... svaki kontakt je svirao faule za Mladost, ne pričaj bezveze
Sta prica ova glupi tv komentator da Dilaver nije bio u offsajdu, Dilaver je bio u 100% offsajdu kad je sutirao loptu pa se lopta ponovo vratila Dedicu i dao gol.
Vojoo
O cemu ti pricas ? Znas li
nickizedostizeko
Nije ofsajd bio, pregledao sam par puta snimak. Čista linija, jebuga smeta vam Čelik koji se bori za Evropu.
DonSamir
Ja navijam za Slobodu, ali ovo je odlična procjena pomoćnog suca i majstorija Dilavera. Nije bio off side sto pokazuje usporeni snimak. A ti sine najblizu optiku ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti