Majstorija osvaja internet: Ovaj Vladimir nije normalan...
Vladimir je trojicu igrača "izvrnuo" na leđa, pa lobovao golmana

Gol mjeseca u Kolumbiji

Majstorija osvaja internet: Ovaj Vladimir nije normalan...

Vladimir Hernandez, napadač je Atletico Nacionala, kojem bi i slavni Ronaldinho mogao pozivdjeti na onome što je sinoć napravio.

Ovaj majstor fudbalske igre perolake kategorije (1,61 metara, 60 kilograma) dosad nije bio poznat, ali nakon onoga šta je uradio u posljednjoj utakmici svoga kluba, bit će itekako.

Hernandez je održao pravu lekciju defanzivicima Amerike Cali u trijumfu od 2:0.

On je bio dvostruki strijelac u meču kolumbisjke lige, a gol koji je postigao u nadoknadi vremena polako obilazi svijet, osvaja internet.

Predriblao je trojicu fudbalera, a zatim lobovao golmana gostujućeg tima. Na našim terenima njegov potez bi bio opjevan sa: "Ovaj Vladimir nije normalan, nije normalan, nije normalan..."

Baš majstorija nad majstorijama, u stilu nekadašnjih virtuoza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti