Majstorija pa glupost Slagveera

U meču protiv Ajaxa

Majstorija pa glupost Slagveera

Fudbaleri Heerenveena su poraženi u okviru 13. kola holandske Eredivisie sa 4:1 na gostovanju kod Ajaxa. Ipak, gosti su bili ti koji su prvi stigli u vodstvo.

Slagveer je u 18. minuti utakmice fantastičnim volej udarcem donio prednost gostima. Ipak, isti igrač je u 32. minuti zaradio svoj prvi, a desetak minuta kasnije i drugi, pa je na taj način poništio sve dobro što je napravio za svoj tim u ovome susretu.

Kopljanici su u drugom poluvremenu sa četiri lopte u mreži goste ispratili kući. Da je kojim slučajem Heerenveen izvukao pozitivan rezultat iz ovoga meča o ovoj sjajnom golu pričalo bi se sasvim sigurno puno više.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.