Majstorija Semira Štilića u remiju Wisle

Odličan pogodak bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine

Majstorija Semira Štilića u remiju Wisle

Posljednje kolo poljske Ekstraklase odigrano je sinoć, a duel Lechija i Wisle obilježen je golovima bh. internacionalaca, Stojana Vranješa i Semira Štilića. 

Lechija i Wisla odigrali su meč bez pobjednika, a rezultat je na kraju glasio 2:2. Sva četiri gola na sinoćnjem susretu djelo su Štilića i Vranješa. Oba igrača postigla su po jedan pogodak sa bijele tačke. 

Tako je nakon utakmice u poljskim medijima osvanuo naslov "Vranješ - Štilić 2:2". Najljepši trenutak na utakmici dogodio se u 19. minuti susreta, kada je Štilić prvo odlično izbacio jednog odbrambenog igrača Lechije, a onda poslao loptu u bliži ugao gola domaćina. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.