Majstorija Tottija, Roma ispustila pobjedu u Moskvi
Foto: EPA

Remi u Moskvi

Majstorija Tottija, Roma ispustila pobjedu u Moskvi

M. Šljivak

Fudbaleri Rome remizirali su večeras u Moskvi u susretu 5. kola grupe E s ekipom CSKA rezultatom 1:1.

Imala je Roma više od igre većim dijelom susreta. Prvo poluvrijeme je donijelo nekoliko dobrih šansi pred golom domaćeg golmana Igora Akinfeeva, ali je nedostajala završnica.

Ipak, u 43. minuti je Vučica stigla do pogotka. Sjajno je slobodan udarac izveo Francesco Totti, golman domaćih nije imao šanse, te je Roma povela s 1:0

Nastavak susreta je donio još nekoliko prilika na obje strane. Nainggolan i Ljajić su imali dobre šanse za Romu, ali je kazna za promašaje Vučice stigla u trećoj minuti nadoknade kada je Vasili Berezuski pogodio za jedan bod domaćeg tima (1:1).

Miralem Pjanić je ušao u 87. minuti susreta...

Liga prvaka, grupa E:

CSKA - Roma 1:1 (Berezutski 90+3' / Totti 43')

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.