Majstorović u Celticu: Želim vratiti naslov

Celtic doveo novo pojačanje

Majstorović u Celticu: Želim vratiti naslov

Edmir Škorić

Švedski reprezentativni stoper Daniel Majstorović potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa škotskim vicepravkom, ekipom Celtica.

Iskusni Majstorović (32) je prethodne dvije sezone nosio dres grčkog AEK-a iz Atene, a ranije nastupao za holandski Twente, te švedske Malmo i Vasteras, kao i Fortuni iz Koelna. Od 2003. godine je član švedske izabrane vrste, za koju je postigao dva potoka u 35 odigranih utakmica.

"Želim pomoći timu da vrati naslov ove godine. Navijači će imati priliku vidjeti igrača koji uvijek daje stoposto sebe na terenu. Osim toga, očekivanja su uvijek velika u velikim klubovima, te je tada i veliki pritisak na igračima, kako od strane navijača, tako i medija, te Upravnog odbora", kazao je Majstorović za službeni web sajt Celtica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.