Majstorski gol Stevana Jovetića

Monaco poveo protiv Angersa

Majstorski gol Stevana Jovetića

Stevan Jovetić nije imao sreće sa povredama tokom karijere, ali fudbalsko umijeće 30-godišnjeg Crnogorca nikada nije dovođeno u pitanje.

Jovetić se konačno oporavio od posljednje teške povrede, a nakon što je pogodio u pretprošlom kolu, ponovo je danas uspio postići gol - i to majstorski.

Monaco trenutno igra meč 23. kola Ligue 1 protiv Angersa i od 18. minute vodi sa 1:0 zahvaljujući golu Stevana Jovetića.

Fofana je poslao dugu loptu ka ka Jovetiću, a Crnogorac glavom prebacio golmana Angersa iako je bio okrenut leđima ka golu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi