Majstorski potez Ronaldinha nakon povrede

Gaucho se vratio timskim treninzima

Majstorski potez Ronaldinha nakon povrede

Brazilski čarobnjak Ronaldinho vratio se treninzima nakon što je sa fudbalski terena odsustvovao od sredine septembra zbog povrede.

Očekuje se da će Ronaldinho naći svoje mjesto u startnoj postavi svog Atletico Mineira u posljednjoj utakmici ove sezone u susretu protiv Vitorije ove subote.

Bivša zvijezda Barcelone pred sam povratak na teren kazala je: "Ne osjećam nikakve bolove niti nelagodu. Bolji sam iz dana u dan, a sada slijedi onaj najbolji dio povratak timskim treninzima."

Da je pravi čarobnjak bio i ostao, Gaucho je dokazao na prvom timskom treningu kojem je prisustvovao nakon povrede. Pogledajte ovu majstoriju Brazilca i magično dodavanje:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti