Makedonci nakon poraza

Makedonci složni: BiH je zasluženo slavila pobjedu

Makedonci su porazom od naše selekcije izgubili šanse za prolaz ud rugi krug takmičenja, a nakon utakmice na press konferenciji su govorili Predrag Samardžiski i slektor Aleš Pipan.


Obojica su složna da su naši košarkaši zasluženo slavili pobjedu u ovoj utakmici.

"Šta reći nakon ovakve utakmice. Bila je ovo jako važna utakmica za tim, znali smo to pred početak, ali nismo pokazali naš kvalitet danas. Mislim da su oni željeli više pobjedu od nas. Bili su bolji u gotovo svim aspektima igre, naročito u ofanzivnim skokovima. Dopuštali smo im puno uzastopnih šuteva", rekao je Samardžiski.

"Čestitam BiH na pobjedi. Bili su bolji i zasluženo su pobijedili. Igrali smo potpuno drugačije nego inače. Igrali smo loše i u odbrani i u napadu, nismo kontrolisali naš skok. Moramo se sada što boje pripremiti za meč sa Latvijom"; rekao je selektor Pipan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.