Juniori BiH golovima Hamzića i Čambera slavili protiv Sjeverne Makedonije
Bosna i Hercegovina danas slavila, za dva dana igramo novu prijateljsku utakmicu s istim protivnikom.

Prijateljska utakmica

Juniori BiH golovima Hamzića i Čambera slavili protiv Sjeverne Makedonije

Eldar Ganibegović

Juniorska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je slavila pobjedu od 0:2 u prijateljskoj utakmici protiv Sjeverne Makedonije.

Mrežu Makedonaca naša selekcija načela je u 43. minuti. Golman protivnika poklanja jednu loptu Hamziću, a njemu dvije takve šanse ne trebaju.

Fudbaler Sarajeva na posudbi u Čeliku je sjajno raspalio i pogodio malu mrežicu za vodstvo naše reprezentacije.

Konačan rezultat je sjajnim golom u 57. minuti postavio David Čamber, fudbaler HNK Rijeka i dijete HŠK Zrinjski.

Za dva dana od 11:30 sati igramo prijateljsku utakmicu protiv istog protivnika i to će biti posljednji pripremni meč pred ono najvažnije što nas čeka u martu.

A u martu nas očekuje drugi stepen kvalifikacija za EURO. Protivnici će biti domaća Norveška, te Izrael i Crna Gore.

Oglasi

Prvo ćemo 20. marta igrati protiv Izraela, tri dana kasnije slijedi duel s Norveškom, a onda ćemo 26. marta igrati protiv komšija, Crne Gore.

Prijateljska utakmica (U19):

Sjeverna Makedonija - Bosna i Hercegovina 0:2 (Hamzić 43', Čamber 57')

Sj. Makedonija: Djekov, Arizankoski, Danev, Kaba Jakupi, Livoreka, Muhtari, Nikolovski, Serafimov, Stojilevski, Tairi, Velichkovski.

Bosna i Hercegovina: Šutković, Beganović, Čamber, Duraković, Hamzić, Kovač, Ljukovac, Marčetić, Semdin, Zrnić M., Zrnić P.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti