"Maksimalnim angažmanom do bodova"

Trener Veleža uoči duela sa Olimpicom

"Maksimalnim angažmanom do bodova"

Adnan Beganović

Fudbaleri Veleža u 10 kolu Premijer lige danas će u Vrapčićima snage odmjeriti sa sarajevskim Olimpicom.

S obzirom na stanje na tabeli, te tradiciju, Rođeni u ovaj duel ulaze kao favoriti, no trener Mirza Varešanović poziva na oprez.

"Olimpic je prije pauze remizirao sa GOŠK-om na domaćem terenu, no taj remi nas ne smije zavarati. Olimpic je momčad koja u svojim redovima ima nekoliko iskusnih, ali i mladih i kvalitetnih igrača", rekao je trener Rođenih uoči današnjeg susreta.

"U gostima Olimpic tradicionalno igra otvoreno, što može i nama odgovarati. Opasni su, tu nema dielem, pa ću zbog toga od svojih izabranika tražiti maksimalan angažman. Ne smijemo dozvoliti nikakvo iznenađenje, jer ipak smo na domaćem terenu prosuli nekoliko bitnih bodova", dodao je Varešanović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.