Mladi napadač postigao gol u prvim minutama za Slobodu

Maksimovićev debi za pamćenje: Sretan sam zbog gola, radiću još jače

Edmir Škorić

Junior Slobode Saša Maksimović danas je u zvaničnom debiju za prvi tim postigao pogodak.

Sloboda je u utakmici bez nekog većeg rezultatskog značaja ugostila Mladost na Tušnju, a susret je završen pobjedom gostiju rezultatom 3:2.

Trener Tuzlaka Slavko Petrović odlučio je šansu dati i mladom Saši Maksimoviću, a ovaj izuzetno talentovani napadač pokazao je da je veliki potencijal, pa je za svega nekoliko minuta debitanskog nastupa postigao pogodak.

U igru je ušao u 81. minuti, a u finišu je pogodio za konačnih 3:2. Na taj se način zahvalio Petroviću na ukazanom povjerenju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Veoma sam sretan zbog prvog nastupa i što mi je šef ukazao šansu da debitujem u dresu Slobode. Drago mi je zbog prvijenca. Na meni je sada da radim još duplo jače kako bi i dalje dobio šansu i povjerenje trenera", kazao je mladi napadač za SportSport.ba.

Podsjećamo da je prošle godine Maksimović boravio u kampu lisabonskog Sportinga i predviđa mu se blistava karijera.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi