Malaga deklasirala Betis

Primera

Malaga deklasirala Betis

U drugom današnjem susretu šestog kola španske fudbalske Primera lige, Malaga je deklasirala Betis sa 4:0.

Već u desetoj minuti gosti iz Seville ostali su sa igračem manje na terenu, nakon što je direktni crveni karton zaradio Barriaga. Sa igračem manje, Betis jednostavno nije mogao parirati ove sezone sjajnoj ekipi Malage.

Golijada je otpočeta u 13. minuti, kada je Sanchez realizovao penal i doveo Malagu u prednost. Javier Saviola povisio je na 2:0 u 28. minuti, a pri tom se rezultatu i otišlo na odmor.

Amaya je u 73. minuti postigao autogol, te je već tada bilo jasno kako će bodovi iz ove utakmice ostati u Malagi. Konačan rezultat, samo minut kasnije, postavio je Isco.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.