Malaga remijem do grupne faze LP

Sačuvali prednost iz prvog susreta

Malaga remijem do grupne faze LP

A. Haznadarević

Nakon što su u prvom susretu Play-offa Lige prvaka slavili na svom stadionu protiv grčkog Panathinaikosa, fudbaleri španske Malage u uzvratnom susretu su uspjeli sačuvati prednost i plasirati se u grupnu fazu ovog elitnog klupskog takmičenja.

Izabranici bivšeg trenera Real Madrida Manuela Pellegrinija uspjeli su zatvoriti sve puteve do Caballerovog gola, i sa dosta defanzivnom formacijom u kojoj je Olinga bio jedini istureni igrač gostiju, vratiti se kući bez primljenog pogotka.

 

Rezultatski gledano, dosta nezanimljiv susret, donio je pravu borbu na terenu, a norveški sudija Tom Harald je bio primoran pokazati pet žutih kartona, tri za domaće, te dva za gostujuće igrače.

 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Liga prvaka, play-off, uzvratni susret:

Malaga - Panathinaikos 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.