Fudbaler Veleža vjeruje u pobjedu

Maletić: Ako pobijedimo Olimpic sve će krenuti nabolje

Fudbaleri mostarskog Veleža sutra će na stadionu Vrapčići ugostiti Olimpic u sklopu devetog kola BH Telecom Premijer lige BiH. 

Velež u dosadašnjem dijelu sezone nije upisao niti jednu pobjedu i kapiten Darko Maletić je svjestan u kakvoj situaciji se klub trenutno nalazi. 

"Svjesni smo u kakvim smo problemima. Svi smo mi u istom košu, od igrača, uprave do navijača. Ja se nadam da ćemo u subotu imati ovakvu podršku i to bi bila stvarna idealna situacija da se pobjedom odužimo navijača i krenemo u taj neki pobjednički niz. To bi nas iščupalo iz trenutne situacije", kazao je Maletić, te se osvrnuo na dolazak novog trenera. 

"Dvadeset dana nismo imali trenera i dolazak trenera će sigurno donijeti dodatnu energiju na igrače. Nadam se da će od utakmice sa Olimpicom sve krenuti ka boljem."

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.