Maletiću nagrada navijača za najborbenijeg igrača Veleža

Godišnja nagrada

Maletiću nagrada navijača za najborbenijeg igrača Veleža

Navijači Fudbalskog kluba Velež jučer su uručili nagradu Darku Maletiću za najborbenijeg igrača mostarskog kluba u sezoni 2014/2015. 

Maletić je nagradu od strane navijača dobio uoči utakmice protiv Borca, a bivši bh. reprezentativac odužio se na najbolji mogući način i postigao je jedini pogodak u minimalnoj pobjedi nad timom iz Banja Luke. 

"Kada ti navijači uruče neko priznanje onda naravno da si sretan. Hvala im od srca, zaista sam ponosan. Drago mi je da su cijenili moj trud i nadam se da sam im na najbolji način uzvratio na ukazano povjerenje. U Mostaru sam već dvije godine i zaista se osjećam kao kod kuće. Ponosan sam što eto i na zalasku svoje karijere nosim dres Veleža", kazao je Maletić.

Inače, Velež je sezonu u BHT Premijer ligi Bosne i Hercegovine okončao na devet poziciji. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.