Maletić: Možemo pomrsiti račune i Željezničaru
Bljesak

Velež dočekuje Željezničar

Maletić: Možemo pomrsiti račune i Željezničaru

Fudbaleri Željezničara pohod za titulu nastavljaju u Mostaru, gdje će u okviru 26. kola Premijer lige BiH odmjeriti snage sa domaćim Veležom. 

Uoči susreta razgovarali smo sa bivšim reprezentativcem Darkom Maletićem, koji vjeruje da njegov Velež može pomrsiti račune Željezničaru u sutrašnjoj utakmici.

"Mi ćemo u utakmicu sa Željezničarom ući s ciljem da odigramo što opušteniju i korektniju utakmicu, a naravno da želimo ostvariti i pobjedu. Svjesni smo da neće biti lako, no pokazali smo već da se možemo nositi sa najvećim klubovima u ligi i vjerujem da možemo pomrsiti račune i Željezničaru", kazao je Maletić za SportSport.ba, te dodao: 

"Nažalost, sutra nećemo moći računati na Haurdića i Škahića koji su povrijeđeni, ali uvjeren sam da će i igrači koji dobiju priliku opravdati povjerenje stručnog štaba", riječi su Maletića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež na tabeli Premijer lige BiH trenutno zauzima sedmu poziciju sa 35 osvojenih bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti