Maletić potpisao za Stuttgart

Potpisan trogodišnji ugovor

Maletić potpisao za Stuttgart

A. Haznadarević

Juniorski bh. reprezentativac Marko Maletić, potpisao je ugovor sa njemačkim Stuttgartom.

Kako prenosi De Telegraaf, Maletić je sa Švabama potpisao trogodišnji ugovor, a finansijski detalji još uvijek nisu objavljeni.

 

"Marko Maletić je potpisao ugovor i od danas je novi član Stuttgarta. Prelazak iz Utrechta u Stuttgart veliki je korak i nadam se da će se nametnuti u prvom sastavu", rekao je menadžer našeg mladog reprezentativca Dick van Burik.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

Treba dodati da je jedan od bitnih faktora pri realizaciji ovog transfera predstavljao naš reprezentativni napadač Vedad Ibišević, s kojim je Maletić provodio najviše vremena tokom boravka u ovom njemačkom gradu za vrijeme probe na kojoj je, očigledno, zadivio čelnike ovog Bundesligaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti