Mali Čileanac "opalio" selfie s Messijem dok je Leo tugovao

Zanimljiva situacija

Mali Čileanac "opalio" selfie s Messijem dok je Leo tugovao

Nedugo nakon što je izgubio još jedno veliko finale s Argentinom najbolji fudbaler svijeta Lionel Messi našao se u neobičnoj situaciji.

U trenucima kada bi poželio da nikoga oko njega nema i da može u miru žaliti za propuštenim prilikama u finalu Copa Americe u kojem je njegove Argentina na penale poražena od Čilea, Lionelu Messiju je društvo došao praviti maleni dječak. 

Argentinac je stajao na terenu, s rukama na bokovima i pognute glave kada mu je prišao maleni Čileanac, zagrlio ga i "opalio selfie"!

Messi je ostao skamenjen kakav je i dotada bio, no dječaku sigurno neće smetati ako se njegov, pretpostavljamo, idol nije nasmijao. Uostalom, jednog će dana moći reći da ima izbliza fotografiju kako to izgleda kada Leo Messi izgubi veliku utakmicu. A to je, pogotovo u prošloj sezoni, bila prava rijetkost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.