Mali nogomet: Sutra otvaranje turnira u Derventi

Mali nogomet: Sutra otvaranje turnira u Derventi

Adnan Beganović

Obavljeno je izvlačenje grupa za tradicionalni turnir u malom nogometu "Derventa futsal ". Turnir se igra u četiri kategorije: seniori, veterani, kadeti i pioniri.

U najatraktivnijoj konkurenciji, seniori, prijavljeno je 35 ekipa koji su raspoređene u 10 grupa. Moguća je prijava još pet ekipa, a grupe se popunjavaju po danu igranja turnira. Iz svake grupe u drugi krug idu po dvije prvoplasirane ekipe.

Kod veterana je prijavljeno devet ekipa, a mogu se prijaviti još 3 ekipe. Kod kadeta je prijavljeno 16 ekipa, te kod pionira 15 ekipa, a kod ove dvije selekcije nema više mogućnosti naknadnog prijavljivanja.

Turnir počinje u petak 07.12 s početkom u 16,30h, a na programu su utakmice grupa D i J. Prva na rasporedu je utakmica između ekipa Inošped Usora i Banja Vrućica iz Teslića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti