Malić pogodio u pobjedi Mattersburga
Nedjeljko Malić (lijevo)

T-Mobile Bundesliga

Malić pogodio u pobjedi Mattersburga

Mattersburg je na gostovanju savladao Neustadt sa 2:1, vodeći gol za goste postigao je Nedjeljko Malić, nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Malić je za vodstvo Mattersburga pogodio u 43. minuti, a domaći su preko Madla u 50. minuti izjednačili rezultat. Pobjedu gostima donio je Burger samo minutu kasnije.

Sa Malićem stoperski par činio je Adnan Mravac, dok je u sastavu poražene momčadi svih 90 minuta odigrao je Edin Salikć koji je porijeklom iz Bosne i Hercegovine. Salkić je u 76. minuti zaradio žuti karton.

Odigrane su još dvije utakmice, a Innsbruck je savladao Kapfenberg sa 3:1, dok je Admira u golijadi sa 4:3 slavila protiv Rapida iz Beča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije