Malić: Tatabanja je protivnik po mjeri

Malić: Tatabanja je protivnik po mjeri

D. Banović

U taboru Borca su zadovoljni poslije žrijeba za 3.kolo Kupa EHF-a u kojem će naš predstavnik snage da odmjeri sa Tatabanjom iz Mađarske. U momčadi iz Banjaluke smatraju da su dobili rivala po mjeri.

"Mađarski klupski rukomet je u velikom usponu i svi smo mi svjesni te činjenice. Tatabanja je opasan rivali, ali rekao bih i to da je protivnik po mjeri. Nismo bez šansi i vidjećemo ko je bolji na parketu. Ja vjerujem da možemo napraviti dobar rezultat u Banjaluci, a onda ćemo u revanšu u Mađarskoj tražiti našu šansu za plasman dalje", rekao je iskusni Goran Malić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.