Malinović: Nadam se da ćemo u ovom hotelu ostati do februara

Desni bek našeg nacionalnog tima zadovoljan uslovima

Malinović: Nadam se da ćemo u ovom hotelu ostati do februara

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u Dohi se sprema za napore koji naš nacionalni tim očekuju na Svjetskom prvenstvu u Kataru koje počinje sredinom januara. 

Naš najbolji nacionalni tim danas je promijenio hotel u Kataru, a ostatak svog vremena u Dohi izabranici Dragana Markovića provest će u hotelu Mariott Marquis. Dejan Malinović, desni bek naše reprezentacije zadovoljan je uslovima u Kataru. 

"Danas smo prešli u drugi hotel u kojem ćemo biti do kraja Svjetskog prvenstva. Svi se nadamo da ćemo u ovom hotelu ostati do prvi dana februara. Atmosfera je svakim danom sve bolja i bolja. Pripremamo se za prve dvije utakmice, posebno taktički, smanjili smo malo treninge. Radimo još uvijek u teretani i nadamo se da ćemo se dobro spremiti za napore na Svjetskom prvenstvu," rekao je Malinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.