Selektor kadeta nakon poraza

Malkočević: Nismo očekivali ovako težak poraz

E. Škorić

Bh. kadetska reprezentacija poražena je s uvjerljivih 5:0 od Njemačke u prvom meču na Evropskom prvenstvu.

Poraz od Nijemaca je težak, ali u našoj reprezentaciji ne gube nadu da će na kraju ipak biti zadovoljni.

"Znali smo da su Nijemci bolji. Međutim, loše smo ušli u utakmicu, primili smo gol. Koncentracija je morala biti veća. Teško je protiv takvih ekipa vratiti se, a onda je stigao i drugi gol. Dobro smo otvorili drugo poluvrijeme, imali smo posjed, ravnopravna igra, a onda dvije greške odbrane i to je presudilo. Na kraju ubjedjiv poraz. Znali smo da su nam male šanse, ali nismo očekivali ovako težak poraz", rekao je Malkočević, dodavši:

"Naredni rivali su naš nivo, pa ćemo pokušati da se oporavimo nakon ovog teškog poraza, odigrati kvalitetnije utakmice. Teško je poslije ovog poraza bilo šta prognozirati, ali najvažnije da se psihološki vratimo i da odigramo kvalitetne utakmice protiv Irske i Srbije".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi